No more................

Jobba jobba jobba lite så livet känns just nu... men november 22 troligtvis så blire Egypten med Markus Vacker Ljunqvist! Awesome i tell you!.. med tanke på att jag jobbat röven av mig dom senaste 4 månaderna så förtjänar jag det! 8 dagar i ett soligt egypten, dyka och äta gott... kan inte se mig göra annat 22-29 november!



Slänger upp 2 sköna låtar för att avrunda natten!! over and out!

http://www.youtube.com/watch?v=qqN5yWg6ff4


http://www.youtube.com/watch?v=Eo-tp0JZvUA


Enjoy people!


Over and out!




What´s up? what´s new?



Yes... bra tag sen jag blogga, Mycket har hänt sen sista inlägget...


Har börjat jobba på Carlings maxi vilket är sjukt kul då jag längtat tillbaka till klädbranchen sen ja sluta på Levis store. Grymt härligt att vara tillbaka i spelet faktiskt!

har införskaffat mig ett helsvart litet yrväder vid namn Levis, Världens skönaste kattjävel.. har dock som mål att han ska bli lite smalare än min förra katt liza som vägde ca 8kg. men det är chill han är en liten sköning, som husse gillar att naffsa och glimten i ögat ;)..


Bor nu mera själv då jag och Elin gjort slut och flyttat isär.. jag bor kvar i lägenheten vi köpte tsm... Börjar faktiskt bli riktigt hemtrevligt.. har fått upp gardiner,ljuslyktor,köks lampa.. sånt som typ inte fanns förut.. nu ska jag bara tapersera om lite.. någon möbel saknas och sov rummet ska fixas sen äre done and done !!


Ikväll blire middag med markus och i morgon är det bastubad med markus som gäller.. trevlig helg :)


SES INTE I DIMMAN med andra ord!


Over and out! 

// Karl Martin

RSS 2.0